Despre Noi


Agromotor Premium

Dealer Oficial si exclusiv


Agromotor – Premium “- subdiviziune în cadrul companiei “FPC  Aprocomteh” SRL dealer oficial și exclusiv al brăndurilor germane Deutz Fahr și Amazone , Sola – Spania , Sicma , Mascar , Fantini -Italia ,și alte branduri importante pe care le promovam pe piața R. Moldova , astfel oferim tehnica din portofoliul companiei în gama Standard și gama Premium . Scopul companiei Agromotor – Premium este de a oferi agricultorilor din R. Moldova produse de înaltă calitate , și sevicii la cel mai înalt nivel profesional prin transmiterea experienței acumulate în urma activității zilnice și prin instruirea continuă către utilizatorii noștri finali .Construim relația dintre companie și clienți bazată pe profesionalism, promtitudine, corectitudine , o relație pe termen lung , făcînd echipă comună pentru obținerea rezultatelor maxime în urma exploatării corecte a tehnicii realizate.

Strategia noastră este de a ne apropia cît mai mult de agricultori și a construi parteneriate de încredere prin demonstrarea calităților excepționale ale produselor noastre cu care pot fi efectuate lucrări minim invazive ca mini-till, no-till dar si tradiționale , in dependență de soluri gama de produse permite oricare tehnologie să fie efectuată la nivelul cel mai performant, dar și a capacităților noastre profesionale tehnice și a înțelegerii noastre pe cît de important este de a oferi un servis calificat – servicii care le merită atît tehnica realizată de noi cît și clienții noștri !!

Este foarte important să ajutăm agricultorii din R . Moldova în drumul spre o agricultură performantă prin optica viziunii noastre formată de vîrful de lance al portofoliului nostru de produse de la Deutz Fahr și Amazone care spune ca in următoarea etapa în sporirea veniturilor este să urmărești la achiziția utilajelor ca suprafețele lor de prelucrare să fie mai late, efectuarea mai multor lucrări combinate simultan , cît și mărirea vitezelor de lucru , dar si reducerea cheltuielilor pentru fiecare Ha prelucrat prin economie de carburanți , prin precizia semănatului , prin consumul redus și exact al produselor de însămînțare ,fertilizare , erbicidare și nu în ultimul rînd micșorarea cantității forței umane de muncă și calificarea ei , aici oferim sprijinul nostru în ridicarea calificării viitorilor operatori ,ce oferă siguranță, economie și stabilitate pe termen lung.

Noutăți

NoutățiCall Now Button
EnglishRomanianRussian