Servicii


SERVICII PUNERE ÎN FUNCȚIUNE


Oricare utilaj procurat trebuie sa funcționeze la capacități maxime , deaceia este important de efectuat asamblarea și reglarea corectă ., prin urmare va fi pus în funcțiune de către tehnicieni calificati.

SERVICIU INSTRUIRE


La procurarea utilajelor , viitorul operator va fi instruit de catre inginerii noștri. Acest seviciu este oferit gratuit pentru : Expluatarea corectă a utilajelor siguranță în exploatarea utilajelor timp de operare al utilajelor fără întrerupere. Facem echipă comună pu păstrarea si utilizarea corecta si eficientă a utilajelor.

SERVICII LIVRARE


Uilajele procurate de D-stră vor fi livrate la solicitare la locul de destinație , la timp și în complectația specificată .

SERVICII MENTENANȚĂ

Pentru ca tehnica si utilajele sa aibă un termen cît mai lung de funcționare este necesar de efectuat reviziile tehnice la timp conform planului , pu aceasta echipa de tehnicieni se va deplasa la fața locului .

Diagnosticare

 

Tehnicieni calificați utilaje de ultimă oră , Experții noștri vor realiza o inspecţie tehnică temeinică pentru a avea o vedere generală asupra stării şi necesităţilor de reparație a utilajului tău.e.

Intretinere

 

Sunt evaluați senzorii , componente electronice şi software, prin utilizarea unui instrument exclusiv al dealerilor autorizați Deutz Fahr și Amazone.

Reparatii

 

Astfel detectăm cea mai neînsemnată problemă și o remediem, pentru a avea un sezon agricol de succes

 • Specialiști calificați
 • Piese originale
 • Echipamente diagnosticare moderne
 • Garanție manoperă.

Pentru a economisi timp și bani folosește-te de campaniile de reduceri oferite în sezonul rece ale anului


Poți economisi cu până la 30% la costurile de întreținere ale utilajului tău!

PIESE ORIGINALE


Folosind piese și uleiuri originale poți prelungi durata de viață a utilajului tău , piese durabile – risc redus de defecțiune ,iar pentru a economisi poți face achizițiile de consumabile și piese în campaniile oferite de companie.

 • PERFORMANȚĂ MAI BUNĂ
 • TIMP DE FUNCȚIONARE MAI MARE
 • COSTURI MAI MICI DE OPERARE

Reduci astfel costurile de întreținere pe toată perioada de utilizare, evitând neplăceri cauzate de produsele neconforme

Avantajele reparatiilor la Agromotor- Premium

Echipele de mecanici si ingineri sunt instruite la fabricile producătoare , au practică acumulată în activitatea zilnică folosind echipamente de diagnosticare de ultimă generație  puse la dispoziție de către producători în condiții de servis modern face ca servisul acordat sa fie calificat si de încredere!

Un alt factor important în efectuarea reparațiilor curente cît și capitale sunt piesele originale care vor fi folosite , prelungind durata de viață a tehnicii ,menținînd capacitățile tehnicii ca la început.

 • Specialiști calificați
 • Piese originale
 • Echipamente diagnosticare moderne
 • Garanție manoperă.

PANIFICĂ-ȚI DIN TIMP VIZITA

LA ATELIER PENTRU SERVICE, OPTIMIZAT ȘI EFICIENȚĂ MAXIMĂ ÎN EXPLOATAREA UTILAJULUI TĂU!

Noutăți

Noutăți


UX11200_LED_002_d0_120710
Call Now Button